Dell je predstavio nove OptiPlex modele poslovnih desktop računara sa Intel procesorima 13. generacije, koji imaju moderne desktop mogućnosti i nadograđene opcije za poboljšane performanse i povezivanje

 

Dell Technologies proširio svoju tradicionalnu OptiPlex porodicu poslovnih desktop računara. Od sada, računarski modeli više neće biti označeni prema različitim serijama, kao što su uređaji serije 3, 5 i 7, već će se tretirati kao pojedinačni Optiplex modeli.

Uz jednostavan proces kupovine u dva koraka, sada korisnici mogu da odaberu svoj faktor oblika, a zatim prave karakteristike za posao.

Upravljanje uređajima postaje jednostavnije zahvaljujući jedinstvenim BIOS interfejsima, jednom za All-in-one modele i drugom za sva druga rješenja. Eksterni sistem za verifikaciju BIOS-a pravi rezervnu kopiju sistema u slučaju grešaka ili napada kako bi omogućio lakšu identifikaciju budućih prijetnji.

SafeID opcija obezbjeđuje autentifikaciju integriteta bezbjednim skladištenjem i obradom pristupnih podataka na namjenskom bezbjednosnom čipu. Pored toga, uz pomoć bezbjednosne provjere komponenti, kupci mogu biti sigurni da će njihovi proizvodi biti isporučeni tačno onako kako su definisali i naručili, čineći lanac snabdijevanja sigurnim.

Predstavljeni novi Dell OptiPlex poslovni desktop računari sa Intel procesorima 13. generacije

Isto tako, Dell OptiPlex računari takođe donose napredak u pogledu održivosti. Ove godine, Optiplex desktop računari su dizajnirani sa do 59,6% plastike sa drugih uređaja. Pored toga, ramovi određenih modela se proizvode od najmanje 10% recikliranog čelika.

 

Modeli koje možete da izaberete

 

All-in-one

Novi 24-inčni Optiplex All-in-one model pruža prvoklasne performanse, kao i kvalitet zvuka i videa u privlačnom, elegantnom dizajnu.

Pomenuti model donosi Intel Core i9 procesore, 64GB DDR5 radne memorije i mehaničku FHD ili 5MP IR kameru na uvlačenje, uz dodatne opcije Express Sign-in registracije i inteligentnu privatnost.

Micro

Novi OptiPlex Micro omogućava maksimalnu produktivnost u ultra-kompaktnoj veličini uređaja, a takođe je opremljen Intel Core i9 procesorima i 64GB DDR5 radnom memorijom.

Ovogodišnja posebna inovacija je Tzpe-C napajanje iz jednog kabla za računarsku konfiguraciju od 35W. Sve što je potrebno je da povežete Optiplex računare pomoću Tzpe-C kabla na Dell USB-C hub monitor za trenutno punjenje i prenos podataka u urednom okruženju bez previše žica.

Small Form Factor

Za one kojima su potrebne snažnije performanse i više mogućih ulaza, ali i dalje zahtijevaju kompaktan dizajn, Dell Technologies je takođe predstavio Optiplex Small Form Factor modele sa varijantama koje koriste Intel Core i9 procesore i 128 GB DDR5 radnu memoriju.

Tower

Novi Optiplex Tower model je takođe predstavljen za one kojima su potrebne visoke performanse i proširivost sa i9 125V procesorima koji koriste NVIDIA grafičke kartice sa podrškom za do 128GB DDR5 radne memorije.

3000 Thin Client

Pouzdano možete pristupiti svojim virtuelnim radnim prostorima uz rješenja tankog klijenta OptiPlex Cloud Client Workspace. Sa raznovrsnim OS opcijama uz centralizovanu kontrolu iz Wyse Management Suite-a, Cloud Client Workspace je vaš centar za VDI endpoint rješenja.

XE4 Tower i XE4 Small Form Factor

Prenesite impresivnu produktivnost u industrijska okruženja s ovim desktop računarima dugog vijeka trajanja.

 

Dell Optimizer

 

Automatski možete da personalizujete i poboljšate performanse vašeg OptiPlex-a i njegovog čitavog ekosistema uz Dell Optimizer, softver za optimizaciju zasnovan na vještačkoj inteligenciji koji uči i odgovara na način na koji radite.

Inteligencija i mašinsko učenje podižu produktivnost automatizacijom performansi izvan vašeg računara, u cijelom vašem ekosistemu.

Sa Dell Optimizer-om možete ostvariti najinteligentnije iskustvo saradnje kompanije Dell uz pametne audio konferencije, mogućnosti povezivanja i produktivnosti – sve u jednom softveru. Sigurno i upravljivo.

Uz Dell Optimizer, AI i mašinsko učenje prikupljaju se i analiziraju podaci lokalno na sistemu – šalju se samo podaci o događajima i otkucaji servisa kako bi pomogli Dellu da shvati da li aplikacija radi kako treba. Optimizacija i prikupljanje podataka prate strogi proces kako bi se obezbijedila vaša privatnost i bezbjednost – koristeći podatke za kontinuirano poboljšanje vašeg PC iskustva. Nikakvi lični podaci se ne šalju i koriste bez vašeg izričitog pristanka.

OptiPlex desktop računari su napravljeni sa 30 godina inovacija dokazane pouzdanosti. OptiPlex je pionir u testiranju kvaliteta i ulaže u pouzdana iskustva sa održivim komponentama, izgrađenim da traju i rade. Osim toga, ugrađena i opciona bezbjednosna rješenja čine OptiPlex dijelom Dell-ove najsigurnije kompjuterske flote.

(IT mixer)

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.