Informacije na sajtu jednom od distributera igara otkrivaju da Prince of Persia remake stiže u novembru

Fanovi Prince of Persia franšize već čitavu deceniju čekaju na najnoviju avanturu, dok Ubisoft ubjedljivo zaobilazi tako nešto. Jedina video-igra koju smo nedavno vidjeli u vezi sa Prince of Persia je escape room naslov za VR arkade koji većini nije dostupan.

Do kraja godine ima još dosta, pa samim tim Ubisoft ima priliku da se opravda. To će se možda stvarno i desiti, pošto se na sajtu jednog distributera pojavilo rimejk izdanje vezano za Prince of Persia brend.

U pitanju je sajt distributera igara iz Gvatemale, na kojem su nedavno osvanule PS4 i Nintendo Switch verzije za Prince of Persia Remake. Ne spominje se nijedna video igra iz franšize pojedinačno, što vjerovatno upućuje na to da se radi o rimejku originalne trilogije.

Fotografije procurilih verzija za PS4 i Switch ne otkrivaju nikakve detalje. U listingu se ne nabrajaju verzije za druge platforme, ali one definitivno postoje, naravno, ako je ova informacija tačna. Procurili listing takođe otkriva da će se Prince of Persia Remake pojaviti ove godine, i to u novembru.

Prince of Persia video-igra nam je potrebnija nego ikada. Rimejk bi bio odličan povod da se prisjetimo odličnih avantura na kojima je Ubisoft radio u proteklim decenijama. Kao i za svaki remake generalno, moguće je očekivati osvježenu grafiku, podršku za moderne rezolucije, potencijalno novi endžin i niz unaprijeđenja.

Za sada, čekamo zvaničnu potvrdu izdavača. Ako ide sve po planu to se može odigrati na narednom Ubisoft Forward događaju planiranom za septembar.

(Play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.