Jeste li ikada željeli tetovažu, ali niste bili sigurni da li ste spremni za nešto tako trajno? Radoznali ste oko dizajna koji vas zanima, ali niste sigurni da li vam odgovara ili gdje planirate da ga postavite na svoje tijelo? Osim fotošopiranja tetovaže na sebi, Prinker nudi alternativu u stvarnom svijetu.

Treba napomenuti da postoji tona privremenih dizajna tetovaža i naljepnica, ali problem je u tome što morate kupiti ove naljepnice, pričekati da vam ih pošalju, a ako ih postavite pogrešno, morate ih ponovo kupiti. Prinker rješava taj problem jer djeluje kao prenosni štampač koji vam omogućuje preuzimanje i printanje dizajna tetovaža direktno na kožu.

Prinker
Prinker

Uređaj dolazi s pratećom aplikacijom koja vam omogućava da pretražujete biblioteku dizajna koju zatim možete preuzeti na sam Prinker uređaj, a kada odaberete svoj dizajn, jednostavno poprskajte temeljni premaz za kožu na dio tijela koji želite da nanesete mastilom. uključite ga, a zatim pređite Prinker-om preko dijela tijela i gotovi ste!

Odštampane tetovaže su vodootporne ali se mogu saprati uz pomoć sapunice. Tinta koja se koristi u ketridžima nije toksična i koristi se u kozmetičkoj industriji.

Prilično je cool ako želite isprobati privremene tetovaže. Ljudima bi čak moglo biti zabavno da se ukrašavaju na zabavama, kao odrasla verzija slikanja lica. Ako ste zainteresovani, možete to provjeriti na Prinkerovoj web stranici.

U vido prilogu ispod pogledajte kako to izgleda u praksi:

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.