Za Windows 7 operativni sistem, od 14. januara 2020. godine prestaje Microsoftova podrška i bezbjedonosne nadogradnje! Ako još niste, pravo je vrijeme za nadogradnju na Windows 10 – pripremite se za budućnost!

 

Nadogradite  PC računar na najbolji i nasigurniji Windows OS do sada!

 

Iako je Windows 7 OS star tek 10 godina, najnovije informacije koje je objavio Netmarketshare govore kako ga koristi još oko 32% korisnika. S druge strane više od 900 miliona računara koristi Windows 10, što je tržišni udio od 50%, dok ga koristi čak 96% poslovnih korisnika.

Za sve nas koji imamo još računar na Windows 7 OS-u logično je da se razmišlja o nadogradnji.  Ako se bavite biznisom i imate više računara u mreži tada bi nadogradnja svih tih računara mogla biti prilično skupa, a povrat investicije vrlo dug.

Ono što znamo do prije je da se te nadogradnje mogu napraviti puno jeftinije, pogotovo ako se radi o većim količinama, a to možete napraviti na  GoodOffer24 webshopu.

 

Zašto da odaberete GoodOffer24?

 

Za one koji se po prvi puta susreću s ovim webshopom ukratko ćemo ga predstaviti. GoodOffer24 je online prodajna platforma koja se vrlo brzo profilisala kao mjesto na kojem možete da za vrlo malo novca kupite razne softverske ključeve za Windows 10, Office 2016 ili Office 2019, ali i ključeve za video igre i razne online pretplate.

Glavni cilj GoodOffer24 platforme je da postanu globalno poznati nudeći cjenovno povoljna softverska rješenja za sve korisnike – kako od onih običnih privatnih i kućnih korisnika, tako do onih poslovnih.

Webshop ima iskustvo u online poslovanju više od 10 godine i ima odlične povratne informacije od svojih kupaca. Isto tako, o webshopu možete vidjeti i brojne pozitivne reakcije na Trustpage stranicama.

I ono najbolje što možemo reći o ovom webshopu je podatak kako cijela kupovina teče brzo, jednostavno i profesionalno – od narudžbe preko plaćanja do aktivacije samog ključa. Dodajmo i kako GoodOffer24 garantuje kako su sve licence ispravne, a ako budete imali bilo kakvih problema javite se korisničkoj službi.

 

Bezbjednost  i način plaćanja

 

Kupovina na GoodOffer24 ne može biti jednostavnija. Prvo trebate izabrati željeni proizvod i ubaciti ga u košaricu, nakon toga trebate upisati kuponski kod za popust ako ga imate i tada slijedi plaćanje gdje trebate da ostavite i svoj e-mail na koji će stići vaš digitalni ključ.

Nakon što ste to sve odradili slijedi odabir načina plaćanja – kreditne kartice (VISA/MasterCard) ili PayPal.

Praktički odmah nakon narudžbe i plaćanja, na vaš ćete email primiti vaš digitalni ključ za traženi proizvod, bez ikakvog čekanja!

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća, slobodno se javite korisničkoj podršci, rade za vas 24/7 cijele godine.

(Racunalo.com)