Ubisoft je najavio da će Rainbov Six Mobile uskoro započeti svoju prvu testnu fazu, a da biste bili sigurni da ste spremni za akciju, evo više informacija o tome šta možete očekivati od zatvorene Alfe

 

Počevši od ovog proljeća, neki igrači će moći da testiraju verziju Rainbov Six Mobile igre koja je u toku.

Pozivaju se svi koji žele da se registruju za Alfa testiranje kako bi imali priliku da učestvuju. Registracijom ćete takođe automatski biti na listi budućih mogućnosti testiranja i prvi ćete dobiti najnovija ažuriranja, uključujući datume, teritorije i zahtjeve za predstojeće testove kada informacije budu dostupne.

Biće vam potreban važeći Ubisoft nalog da biste mogli da se registrujete, a ako ga nemate, možete ga kreirati na stranici za registraciju. Ako izaberete, bićete obavješteni putem e-pošte. Svi odabrani učesnici će dobiti uputstva korak po korak o tome kako da pripreme svoj mobilni uređaj.

Ubisoft-ov cilj sa Alpha-om jeste da ima ograničen uzorak igrača koji testiraju ključne karakteristike kao što su osnovna mehanika igranja, stabilnost servera i onlajn infrastruktura. Tokom testa, tim za programere će prikupljati povratne informacije i sugestije od testera kako bi pomogli da se poboljša iskustvo igre prije lansiranja.

Igra ima nekoliko modova – Secure Area i Bomb, kao i mape za Siege, kao što su Bank i Border. U prepoznatljivom Rainbow Six Siege stilu, mape imaju zidove, podove i plafone koji mogu da se uništavaju.

Strana koja se brani će moći da postavlja zamke, kao i barikade kako bi se ojačali zidovi. Prema dostupnim informacijama, nema previše izmjena u tranziciji sa PC i konzola na mobilnu platformu.

Ubisoft nije objavio kada će Rainbow Six Mobile biti dostupan.

(IT mixer)

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.