Prije nekoliko dana, Realme je najavio program ranog pristupa Realme UI 3.0 baziran na Androidu 12 za GT Neo2, a sada je vrijeme da Realme 8 Pro okusi novi prilagođeni Android skin kompanije.

Korisnici Realme 8 Pro koji jedva čekaju izdanje stabilne verzije Realme UI 3.0 mogu učestvovati u programu beta ranog pristupa tako što će na svom pametnom telefonu otići do menija Postavke > Ažuriranje softvera, kliknuti na ikonu Postavke u gornjem desnom uglu, a zatim klikom na Probna verzija > Rani pristup > Prijavite se sada i pošaljite tražene detalje. Primit ćete ažuriranje ako vaša prijava bude prihvaćena.

Međutim, prije nego što se prijavite za program, uvjerite se da vaš pametni telefon koristi softver s brojem izrade RMX3081_11.C.09 i da ima najmanje 60% baterije i više od 10 GB prostora za skladištenje podataka.

Također je vrijedno spomenuti da verzije ranog pristupa nisu tako stabilne kao konačna ažuriranja i često sadrže greške koje bi mogle ometati korisničko iskustvo, pa je najbolje izbjegavati beta softver na svom primarnom uređaju.

Više detalja možete potražiti na ovom linku.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.