Red Dead Redemption, igra koja je prije godinu dana izazivala ogroman interes, oduševila kritiku i igrače te u prvoj sedmici zaradila 725 miliona dolara 5. novembra stiže na PC platformu. IT mixer je  još u julu ove godine pisao da će ova igra uskoro stići i na računare.

Red Dead Redemption 2 je prodat u više od 25 milijuna primjeraka za PlayStation 4 i Xbox One, a nešto manje od godinu dana nakon izlaska moći će da ga zaigraju i igrači na PC-ju.

Rockstar Games je potvrdio ono o čemu se spekuliše od samog izlaska drugog nastavka Red Dead Redemptiona i oduševio gejmere.

RDR 2 će na PC-ju izgledati još bolje, dobiće novi sadržaj i sadržavaće sve ono što je od izlaska igre stiglo na verziju za konzole.

Uz dolazak RDR-a 2 na PC, Rockstar Games promoviše i svoj launcher.

Tako će svi oni koji igru naruče preko Rockstar Games Launchera u periodu između 9. i 22. novembra dobiće još dvije dodatne igre od ponuđenih: GTA III, GTA: Vice City, GTA: San Andreas, Max Payne 3: The Complete Edition, L. A. Noire: The Complete Edition te Bully: Scholarship Edition. Dobiće i bonuse u igri.

Narudžba će biti moguća i u nekim drugim digitalnim trgovanima, ali kako sada stvari stoje, ne i na Steamu, koji je trenutno najpopularniji. Na toj će se platformi pojaviti nešto kasnije.

(index.hr)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.