Kako se 4. oktobra bliži željno očekivani debi Google Pixel 8 i Pixel 8 Pro smartfona, entuzijasti i ljubitelji tehnologije već su počašćeni riznicom informacija o Googleovim vodećim uređajima za 2023. Ipak, jedan ključni element ostao je obavijen velom misterije – vizuelno sve ovih novih opcija boja. Iako je prethodno curenje otkrilo dostupne varijante boja, izostanak bilo kakve opipljive potvrde ostavio je mnoge u neizvjesnosti.

Predstojeći Pixel 8 Pro će krasiti tržište u tri zadivljujuće nijanse: Obsidian, Porcelain i Sky Blue. Značajno je da je intrigantna Sky Blue nijansa prethodno prikazana na najnovijim slikama Pixel 8a, stvarajući priličnu zujanje. Obsidian boja, s druge strane, prenosi se sa cijenjenog Pixel 7 Pro.

Pored ove svježe palete, Pixel 8 duo se može pohvaliti zaobljenijim dizajnom, označavajući odmak od ugaonih uglova koji su definirali prošlogodišnju porodicu Pixel 7. Značajan pomak se takođe primjećuje u rasporedu senzora kamere na Pixel 8 Pro, gde su sve kamere sada neprimjetno smještene iza jedne staklene ploče, odstupajući od prethodnog dvodjelnog rasporeda.

(IT mixer)