Rockstar je imao u planu remastere za igre Grand Theft Auto IV i Red Dead Redemption, ali je odlučio da ih ukine zbog neuspjeha sa GTA Trilogy remasterima, tvrdi se.

Insajder iz Rockstar-a Tez2, koji je tačno informisao o igricama kompanije u prošlosti, uključujući GTA Online sadržaj, tvrdio je na Tviteru da su obe igre u toku, ali da više ne postoje.

„Prema pouzdanom izvoru sa jasnom tačnošću o Rockstar planovima, remasteri GTA IV i RDR1 su bili na stolu prije nekoliko godina, ali Rockstar je odlučio da ne nastavi sa projektima“, rekli su.

„Loš prijem GTA Trilogy DE mogao bi biti razlog za tu odluku.

Rockstar je objavio Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition u novembru 2021., obećavajući moderne remastere Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City i Grand Theft Auto: San Andreas.

Međutim, dugo očekivana kolekcija je objavljena sa značajnim brojem tehničkih problema, kao i sa „nenamernim“ dokumentima u svojim datotekama igara kao što su nelicencirana muzika i bilješke developera.

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.