Ekspedicije su novi način na koji možete da igrate No Man’s Sky video-igru

 

Dok je još bio u razvoju, kreatori su obećavali da će No Man’s Sky biti multiplejer igra, ali finalni proizvod ipak nije imao nikakav oblik multiplejera.

No Man’s Sky igra je nakon toga postala skoro pravi MMO, a još jedna besplatna ekspanzija ubacuje u igru nove modove za multiplejer koji još više šire univerzum ove igre.

Ekspedicije su novi način na koji možete da igrate No Man’s Sky, odvojen od standardne priče.

Ekspedicije će se periodično pojavljivati u igri i biće vremenski ograničeni događaji u kojima će svi igrači dobiti određene pozicije u univerzumu sa kojih će krenuti u avanturu. Cilj je da postignete različita dostignuća (Milestone) u nekoliko faza.

Zadaci se razlikuju i donose ekskluzivne nagrade koje možete trampiti sa drugim igračima na specijalnim planetama. Igrači će uvek počinjati sa nasumice izabranom letjelicom.

Iako su ekspedicije glavna zvijezda 3.3 verzije, dodata je još gomila noviteta i poboljšanja u igru.

Osvježen je interfejs i mnogo je manji nego ranije, dodati su novi markeri, poboljšani modeli letjelica i opreme. Otkrića u igri možete da podjelite na svim platformama. Ping sistem je takođe ubačen (hvala Apex), kotrolisanje robota i mnogi drugi detalji.

(Play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.