Samsung je prošlog mjeseca je podijelio raspored ažuriranja, a sada Android 11 donosi i na Galaxy S10 seriju, uz svoju One UI 3.0 nadogradnju. Prvi telefoni koji je dobijaju u Evropi su u Švajcarskoj.

Iako je sjajno što dolazi nova verzija, oni koji su uključeni u One UI 3.0 S10 beta testiranje bi trebalo da pripaze.

Kada je Note 20 update stigao, neki od beta korisnika su ostavljeni da čekaju nedjeljama prije nego što je novi OTA update stigao. Postoji mogućnost da se tako nešto dogodi i sa S10. U tom slučaju neke od testera će potencijalno taj update i zaobići, pa će biti primorani da pokušavaju force update putem PC-ja. Ukoliko imate Samsung-ovu Smart Switch PC aplikaciju, mogli biste da instalirate posljednji firmver za vaš telefon. Nema garancije da će update na taj način brže stići. Međutim ukoliko ste nestrpljivi, uvijek možete da pokušate.

Za sada Samusng radi dobar posao sa update-om telefona. Nedavno je stigao i update za Samsung S20 FE uređaje, a za ostale – možda bude malo sporije ali će stići na sve uređaje sa liste.

(PC Press)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.