Najnovije nezvanične informacije sugerišu da bi nadolazeći Samsung Galaxy Z Fold 6 mogao koštati 100 dolara više od svog prethodnika.

Očekuje se da će se ovo povećanje cijene odnositi na sve opcije skladištenja podataka, a za koje se priča da će ostati iste kao prošle godine, što znači da će uključivati memorijske varijante od 256 GB, 512 GB i 1 TB. Iako su se već pojavili neki benchmark testovi u kojima se Samsung Galaxy Z Fold 6 pojavio u varijanti sa 12 GB RAM-a, opcija od 16 GB još uvijek nije potpuno isključena iako za sada nema dokaza koji bi poduprli da je u planu. U nastavku pogledajte usporedbe očekivanih cijena Z Fold 6 modela u odnosu na početne cijene Z Fold 5 modela.

Važno je napomenuti da su ovo cijene za američko tržište, iako će se povećanje cijena vjerojatno odraziti i na druge regije. Za prve kupce takođe se očekuju dodatne pogodnosti, poput snižene dodatne opreme.

Očekuje se da će Fold 6 sa težinom od 239 grama biti lakši od svog prethodnika za 14 grama. Opcije boja uključivat će srebrnu, tamnoplavu i ružičastu, sa potencijalno ekskluzivnijim bojama na Samsungovoj web stranici.

Samsung je potvrdio da će Galaxy Z Fold 6 i Flip 6 modeli dobiti iste Galaxy AI značajke kao Galaxy S24 serija koja je predstavljena u januaru ove godine. Možda će Galaxy Z Fold 6 i Flip 6 donijeti neke nove značajke koje će biti ekskluzivne za kompanijine nadolazeće sklopive pametne telefone, a koje bi mogle opravdati povećanje cijena. Kako se bliži datum predstavljanja vjerujemo da ćemo znati više pouzdanih informacija koje se odnose na cijene i nove karakteristike koje donosi nadolazeća serija Samsungovih preklopnih pametnih telefona.

(Računalo)