Samsung Internet Browser u novoj verziji 11.0 za Android navodno dobija podršku za web ekstenzije po uzoru na standard koji već koriste Firefox i Chrome pregledači

 

Samsungov internetski pregledač za Android uređaje Samsung Internet Browser u novoj verziji 11.0 dobija mogućnost upotrebe web ekstenzija (kako tvrdi jedan od Samsungovih developera u okviru posta na Mediumu).

Riječ je o opciji koja bi trebala biti kompatibilna sa standardima web ekstenzija koji već koriste Firefox i Chrome (na kojem se Samsung Internet Browser i temelji).

Pročitajte još: Opasnost na netu je stalna zato je potrebno da zaštitite svoju e-mail adresu

Ona će se moći da se instališe putem menija za dodatke (koje Samsungov pregledač već ima neko vrijeme ali radilo se specifično o ad-blockerima).

Valja pridodati i druge korisne opcije koje su već dostupne kao što je mogućnost brzog uređivanja izgleda pregledača i brzog pristupa instalisanim alatima i takođe opcijama unutar pregledača.

Zatim mogućnost prikaza video materijala u pop-up prozoru te skeniranja QR kodova.

Tu su i razne opcije za privatnost i bezbjenost korisnika. Samsungov Browser u verziji 11.0 dolazi s Android 10 One UI 2 nadogradnjom za Samsungove pametne telefone.

(Bug)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.