Samsung Electronics je revolucionirao pejzaž monitora za igre sa Odyssey Neo G9 (G95NC), revolucionarnim uređajem koji se slavi po značajnom doprinosu uranjanja u igrice i poboljšanju produktivnosti. Sa 57-inčnim Dual UHD ekranom, ovaj monitor efikasno kombinuje oblast gledanja dva ekrana od 32 inča u besprekorni 1000R zakrivljeni ekran, podižući uranjanje korisnika na nove visine. Odyssey Neo G9 koristi tehnologiju Quantum Matrix, podržava brzinu osvježavanja od 240 Hz i izvanredno vrijeme odziva od 1 ms, osiguravajući živopisne vizuale i preciznu kontrolu u svakom kadru.

Samsung Odissey Neo G9 monitor za igre

U domenu igara, Odyssey Neo G9 se ističe po svojim performansama bez premca, sa istaknutim detaljima kao što su vršna svjetlina od 1000 nita i kašnjenje od 1 ms (GTG). Uz dodatnu prednost AMD FreeSync Premium Pro tehnologije, pozicionirao se kao vrhunski izbor za entuzijaste igara. Osim igara, Odyssey Neo G9 se pokazao kao vrijedan alat za produktivnost, pružajući prostran ekran koji minimizira potrebu za bočnim pomicanjem i poboljšava mogućnosti obavljanja više zadataka. Ova funkcija je posebno korisna za zadatke koji zahtijevaju veliku površinu ekrana, kao što je uređivanje videa i fotografija.

Samsung Odissey Neo G9 monitor za gejmere

Dizajn monitora je jednako impresivan, sa futurističkom estetikom i prilagodljivim svjetlosnim efektima koji ga čine svestranim dodatkom i za igranje i za profesionalne radne prostore. Nudeći podesive postavke nagiba, okretanja i visine, Odyssey Neo G9 osigurava optimalnu udobnost korisnika u različitim aplikacijama. Za dodatne informacije o Samsung Odyssey Neo G9, posjetite službenu web stranicu kompanije Samsung.

(IT mixer)