Samsung je predstavio Pro Endurance microSD kartice, svoju novu seriju memorijskih kartica, koje su optimizovane za snimanje videa u Full HD i 4K rezoluciji

 

Samsung Pro Endurance microSD kartice, a dizajnirane su kako bi zadovoljile rigorozne zahtjeve koje imaju kamere za nadzor, kamere na kontrolnim tablama, kamere za zvona i druge.

Prema zvaničnim navodima, na karticu može da snima bez prestanka tokom 16 godina, pod pretpostavkom da uređaj koji je koristi može brzo da prenosi sadržaj.

Samsung Pro Endurance koristi NAND flash memoriju, sa brzinama čitanja podataka do 100 MB/s i brzinama upisa podataka do 40 MB/s, u zavisnosti od kapaciteta.

Memorijska kartica stiže u četiri veličine: 32GB i 64GB (microSDHC), 128GB i 256GB (microSDXC). Svaki od kapaciteta ima različitu izdržljivost, ali za sve četiri je to u hiljadama sati.

Samsung je na Pro Endurance donio i dodatne bezbjednosne opcije, pa pored standardne otpornosti na vodu, magnete i X-zrake, tu je i izdržljivost na habanje i pad sa visine do pet metara.

Nove microSD kartice su u prodaji širom svijeta, po cijeni od 11 dolara za 32GB verziju i idu do 55 dolara za 256GB varijantu.

(Samsung)

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.