SEGA otvara šezdesetogodišnju proslavu rasprodajom na Steam-u i deljenjem besplatnih igara koje su inspirisane retro klasicima koje su kreirali developeri kompanije posebno za ovu priliku. Kompanija je već ranije objavila da besplatno dijeli Sonic the Hedgehog 2.

Lista besplatnih igara je sljedeća:

Armor Heroes – Relic Entertainment

Borba tenkova iz ptičje perspektive za do četri igrača koja se može igrati i u lokalu sa prijateljima. Dostupna od 15-19 oktobra.

Endless Zone – Amplitude Studios

Igra inspirisana seginim Fantasy Zone serijalom, prođite kroz četri nivoa arkadne pucačine sa svojim malom letjelicom. Preuzmite igru od 16-19 oktobra.

Streets of Kamurocho – SEGA

Dovedite ulice u red sa karakterima iz popularne segine franšize Yakuza. Igrica inspirisana beat-em up naslovima poput Streets of Rage. Skinite je na Steam-u od 17-19 oktobra.

Golden Axed – SEGA

Testirajte nikad do sada viđen projekat Golden Axe:Reborn od koga je studio odustao. Dostupan u periodu od 18-19 oktobra.

Da bi ste skinuli ove besplatne igre, sve što treba da uradite je da odete na Steam stranicu i kliknete na Play Game. Ovo će dodati igru u vašu kolekciju i zadržaćete je zauvijek. Ako želite da skinete nekoliko besplatnih igara potrebno je da odete na zvanični sajt na ovom linku i povežete svoj Steam nalog sa mejl adresom koju ste iskoristili za registraciju na websajtu. Dobićete i Saturn klasik, Nights into Dreams besplatno.

Tokom narednih dana očekujete još najava, promocija, nagradnih igara i još mnogo sadžaja.

(PlayZine)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.