Japanska kompanija Sony je jedna od malobrojnih kompanija koje nude odlične slušalice sa ispravnim aktivnim uklanjanjem šuma (noice canceling), a sada je u svoj asortiman dodao i nove bežične slušalice  WF-1000XM3. Osvježen je izgled za dvogodišnji WF-1000X, poboljšano uklanjanje šuma i duže trajanje baterije.

WF-1000XM3 imaju elegantan dizajn, nešto prostora za bas i kapacitivnu površinu koja se može podesiti da obavlja različite zadatke sa različitim pokretima.  To uključuje popularni prst ili ruku preko slušalice (u ovom slučaju dodirivanja panela) kako biste dozvolili ambijentalnom zvuku da govori kada vam se neko obrati.

Sony tvrdi da će aplikacija Headphones Connect ponuditi funkciju koja se zove Adaptive Sound Control (Adaptivni zvuk) koja otkriva šta radite i poboljšava važne zvukove kao što je zvuk automobila dok ste na ulici ili najavu voza dok čekate na platformi.

Sony bežične slušalice WF-1000XM3
Sony bežične slušalice WF-1000XM3

Specifikacije Sony je u svaki pupoljak stavio QN1e HD NC procesor – isti onaj koji se nalazi u bežičnim slušalicama WH-1000XM3. Slušalice takođe podržavaju Bluetooth 5.0 sa efektivnim dometom od približno 10 metara. Jedna bubica teži manje od 9 grama, a elegantna torbica dodaje 77 grama.

Sadrži bateriju i Sony kaže da punjenje slušalica traje oko sat i po, dok kontinuirana reprodukcija muzike može trajati 6 sati sa aktivnim uklanjanjem šuma ili 8 sati ako ga isključite.

Sony WF-1000XM3 će u prodaji u avgustu po cijeni 250 € ili 230 $. Moći ćete ih kupiti u crnoj ili srebrnoj boji koja je u nekim dijelovima bliža zlatnoj.

Kompletene specifikacije za Sony WF-1000XM3 bežične slušalice možete pogledati na Sonijevom portalu.

(gsmarena)