Viber je objavio kako je dostupan ljetni SOS paket za kojeg kažu da korisnicima donosi puno digitalnih iznenađenja za savršeno ljeto.

Ujedno su poručili korisnicima da na svoje mobilne uređaje skinu najnoviju verziju u kojoj ih očekuju novi alati te da sada sve radi brže nego prije.

Iz Vibera u novoj promotivnoj kampanji podsjećaju kako korisnici mogu direktno iz aplikacije obaviti rezervaciju smještaja i dijeljenje informacija i iskustava tokom i nakon odmora.

U meniju Chat ekstenzija (GIF+) i pomoću Booking.com pretrage tako mogu tražiti smještaj, poslati preporuke prijateljima i dovršiti rezervaciju bez izlaska iz aplikacije.

Viber je od besplatnog programa za komunikaciju s prijateljima postao koristan digitalni alat koji korisnicima nudi mnogo opcija.

Tako uz lokalne pozive oni mogu komuniciraju iz inostranstva i s onima koji ne koriste aplikaciju bez roming naknada (zasad samo iz SAD-a, Kanade i UK-a).

Mogu  i da pokreću razne grupne chatove, te s većim brojem prijatelja dijeliti sadržaje i uspostavljati grupne pozive.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.