Najnoviji film o pustolovinama čoveka-pauka, „Spider-Man: No Way Home“, ostvario je treći najbolji rezultat svih vremena u Severnoj Americi, zaradivši za vikend 253 miliona dolara, pokazuje privremena procjena specijalizovane agencije „Exhibitor Relations“ objavljena u nedjelju

 

„Spider-Man: No Way Home“, kojeg su sa nestrpljenjem iščekivali Holivud i filmska industrija, pretekli su samo „Avengers: Endgame“ (357 miliona dolara) i „Avengers: Infinity War“ (258 miliona) u analima najgledanijih filmova u Sjedinjenim Državama i u Kanadi, navodi internet stranica „Box Office Mojo“.

Ovo je ujedno i najgledaniji film studija Sony, piše Deadline.

„Spider-Man: No Way Home“ je treći film u kome popularnog čoveka-pauka glumi Britanac Tom Holand. I prošle epizode u kojima su crveni kostim nosili Tobi Megvajer i Endru Garfield, doživjeli su rekordnu gledanost u bioskopima.

Priča je nastavak dela „Far from home“ iz 2019. godine, sa Spajdermenom čiji pravi identitet, Petera Parkera, javno otkriva opaki Misterio. Srednjoškolac očajnički pokušava da ponovo postane anoniman uz pomoć drugog Marvelovog lika, Dr. Strejndža koga glumi Benedikt Kumberač. To razbija multiverzum, dozvoljavajući superzlikovcima iz alternativnih stvarnosti koji su se borili verzije Parkera da uđu u njegov univerzum.

Film je režirao Džon Vots, a scenario su napisali Kris Mekena i Erik Somers, a glume Tom Holand kao Piter Parker/Spajdermen, Benedikt Kamberbač, Džejkob Batalon, Džon Favr, Džejmi Foks, Vilijam Defo, Alfred Molin, Benedikt Vong, Toni Revolori, Marisa Tomei, Endru Garfild i Tobi Megvajer.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.