Nastavak velikog holivudskog naučno-fantastičnog filma pod nazivom Avatar: The Way of Water biće dostupan na platformama za striming Disney Plus i HBO Max

 

Vratite se u Pandorin svijet iz udobnosti sopstvenog doma kada Avatar: The Way of Water stigne na Disney Plus 7. juna, ali, ako umjesto toga imate Max nalog (striming servis koji je trenutno poznat kao HBO Max, koji će postati Max 23. maja), možete ga gledati i tamo istog dana.

Film traje nešto više od tri sata, ali gledanje putem striminga znači da možete pauzirati kad god poželite, posebno ako trebate da otrčite do toaleta. A s obzirom na to koliko vode ima u ovom filmu — pa, recimo da je to vjerojatan scenario.

Svaki film koji se istovremeno prikazuje na dvije različite platforme za striming svakako je čudan i iznenađujući obrt događaja. Međutim, logično je da se nešto posebno događa sa filmom, koji je tako velik kao što je Avatar: The Way of Water. Razlog zašto se pojavljuje i na Max-u i na Disney+ je zbog Diznijeve kupovine 20th Century Entertainment-a – studija koji proizvodi franšizu Avatar.

Avatar 2 je stigao u bioskope prošlog decembra i postao treći film sa najvećom zaradom svih vremena. Režiser Džejms Kameron je intrigantno iskoristio visoku brzinu kadrova u filmu, a scene pune akcije obično se prikazuju brzinom od 48 kadrova u sekundi kako bi izgledale glatko. Činilo se da su tiše scene radile pri 24 fps, a kadrovi su udvostručeni u tim dijelovima kako bi izgledalo da se kreću brzinom koju smo navikli da gledamo u bioskopima.

Nažalost, malo je verovatno da ćemo uskoro imati opciju da kod kuće emitujemo film sa većim brojem kadrova u sekundi, ali čak i bez toga, Avatar: The Way of Water je veoma vizuelno impresivan film.

Avatar: The Way of Water je takođe dostupan za iznajmljivanje putem Prime Video, YouTube-a i drugih prodajnih mjesta.

(IT mixer)