Kingdom Hearts IV igra je i zvanično u pripremi

 

Square Enix je Kingdom Hearts IV, narednu sagu u okviru franšize, najavio tokom događaja u Japanu, tokom proslave 20 godina postojanja serijala.

Emisija, održana u Tokiju, imala je živu muziku, prezentacije umjetničkih dela i „nastupa na sceni direktora serije, Tetsuje Nomure, kompozitora serije, Joko Šimomure i drugih članova razvoja“.

Igra je donekle iznenađujuće najavljena, a objavljen je i trejler za Kingdom Hearts IV, kao i za Kingdom Hearts Missing-Link koji predstavlja novu mobilnu igru iz serijala.

Vidljivo je da dizajn i umjetnički prikaz ovog puta izgledaju dosta realističnije. Square Enix ističe i da trejler sadrži materijal iz igre koja je još uvek u razvoju i može biti izmjena.

U saopštenju, kompanija ističe da se radnja igre odigrava u gradu Quadratum, a predstavljen nam je i novi lik pod imenom Strelitzia.

Za sada nema informacija o datumu kada će igra biti objavljena. Poznato je da će Kingdom Hearts Missing-Link tokom avgusta biti dostupan u okviru zatvorene bete za Android i iOS platforme.

(The Verge)

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.