Pošto je Cyberpunk 2077 odložen za jesen ove godine, mnogi fanovi će pored čekanja morati da se suoče i sa strepnjom od sistemskih zahtjeva koji bi trebali uskoro biti objavljeni

 

Dobar dio PC zajednice je u strahu da će morati da mijenja računar kako bi uopšte mogao da pokrene Cyberpunk 2077, koji na osnovu trejlera izgleda impresivno, dok je igranje na najvišim podešavanjima za neke samo san.

Na svu sreću, Nvidia izlazi igračima u susret sa svojim GeForce NOW striming servisom, pošto je sada objavila da će Cyberpunk 2077 moći da se igra na ovom servisu od prvog dana kada se pojavi.

GeForce Now servis je potpuno besplatan, tako da se od vas zahtjeva samo da posjedujete Cybepunk 2077 na Steamu kada se pojavi.
Ono što vam GeForce Now pruža jeste igranje ovog nadolazećeg naslova na najvišim detaljima bez potrebe za jakom lokalnom mašinom, već to možete činiti i sa osrednjim laptopom.

GeForce Now servis dobija dosta pažnje otkako je postao dostupan svima i donosi dobru uslugu strimovanja bez mnogo problema.

(Play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.