Igru Assassin’s Creed Syndicate moći ćete besplatno preuzeti od 20. do 27. februara na Epic Games Store

 

Već mjesecima smo navikli da nas Epic Games časti sa jednom ili više igara svake sedmice. Veoma često tu bude i jako dobrih naslova. Ove sedmice Epic Games daje besplatno Assassin’s Creed Syndicate za sve registrovane članove. Ukoliko se do sada registrovali evo vam razloga da to i učinite. Sve što trebate je da nakon toga da igru prebacite u svoju biblioteku igara i ona je zauvijek vaša. Samo, budite spremni i nemojte odlagati, ponuda će trajati svega sedam dana, tačnije od 20. do 27. februara.

Zločinci, ubice i „cockneys“ (sirovi Londonci) svi se najednom sastaju u Assassin’s Creed Syndicate-u, najnovijoj igri koja će sedam dana biti besplatna Epic Games Store.

Avantura otvorenog svijeta 2015. godine još jedna je velika istorijska rekreacija Ubisofta, koja vas stavlja u cipele dva atentatora na nevjerojatno dobro realizovane ulice viktorijanskog Londona.

To je „old-school“ Assassin’s Creed igra po standardima serijala, a ne po ogromnim i RPG novijim naslovima Origins i Odyssey, ali njegova londonska postavka pruža sebi šarm.

Igru Assassin’s Creed Syndicate od 20. feburara besplatno možete preuzeti na ovom linku.

 

Trejler za Assassin’s Creed Syndicate možete pogledati u videu ispod:

 

To nije sve, uvijek u paru

 

Epic nas je već navikao u posljednje vrijeme da svake sedmice poklanjaju najmanje dvije igre. Pa tako će biti i ovoga puta.

Ako vam Assassin’s Creed Syndicate zvuči pomalo nasilno, Epic Games Store će takođe ponuditi Faeria, stratešku igru za kartanje postavljenu u fantasy svemiru. Ova igra će takođe biti bespaltan za preuzimanje od 20. februara. Možete je pronaći na ovom linku.

Epic Games Store se obavezao da će u dogledno vrijeme svake sedmice nuditi besplatne igre dok će se ne postavi kao glavni igrač protiv dugogodišnjeg kralja PC igara, Valve-ove Steam platforme.

Iako je Epic uveo malo polemike svojim agresivnim pristupom osiguravanju ekskluziva PC igara za svoju platformu, teško je raspravljati se protiv njegove stalne distribucije vrhunskih besplatnih igara.

 

(IT mixer)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.