Nekoliko dana nakon otkrivanja Call of Duty: WWII kao prve igre u besplatnom paketu namijenjenom Playstation Plus pretplatnicima, otkriven je i drugi naslov – Star Wars: Battlefront 2

 

Očekivalo se da će druga besplatna igra zapravo biti Insomniacov Spider-Man, ali je ipak u pitanju Star Wars: Battlefront 2.

Ovaj naslov dolazi sa svim besplatnim sadržajem koji je dobijao u prethodnih dvije i po godine, i pred igrače stavlja solidno iskustvo u Star Wars univerzumu.

Battlefront 2 je imao užasan start, sa pay-to-win mikrotransakcijama. Međutim, nakon žalbi igrača to je ispravljeno, i sada je igra koju definitivno vrijedi zaigrati.

DICE je prestao sa aktivnom podrškom kako bi se fokusirao na naredne projekte, ali sadržaj u Battlefront 2 će vam oduzeti dovoljno vremena dok čekate nešto novo.

Star Wars: Battlefront 2 u ponudu dolazi od 2. juna, CoD: WWII je već dostupan, a još uvijek imate šanse da preuzmete majsku ponudu.

(play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.