Odložen je i početak sljedeće Fortnite sezone

 

Predstojeći Fortnite događaj uživo pred kraj sezone je odgođen za jednu sedmicu, objavili su iz Epic Games-a. Događaj će se održati 6. juna u 20 časova po našem vremenu.

Epic je prošlog vikenda počeo pominjati Fortnite ​​događaj uživo koji su nazvali „The Device“. Sudbonostna odbrojavanja pojavila su se u predvorju igre i na ekranu u battle pass meniju. Misteriozni otvori su se pojavili i u vodi u blizini zgrade Agencije u igri koja se nalazi na centralnom ostrvu na mapi.

Početak Fortniteove sledeće sezone, poglavlje 2, sezona 3, takođe je pomjeren za nedjelju dana, što znači da će se predstaviti 11. juna. Ovo je drugo kašnjenje za početak nove sezone.

Epic nije naveo razloge kašnjenja, ali to može biti zbog neočekivanih zaostajanja u razvoju zbog pandemije COVID-19. Kreativni direktor Epic-a Donald Mustard napomenuo je u tvitu da u studiju ima više od 1.000 ljudi koji rade od kuće na Fortniteu.

Uprkos pandemiji, Epic je kroz Fortnite ipak uspio izvući brojne događaje ove sezone, uključujući više koncerata Travis Scott-a, Diplo koncert uživo i prikazivanje trejlera za Tenet, novi film Christopher Nolan-a.

(The Verge)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.