Ako vas je možda nekada interesovalo kako je to biti božiji sin Isus Hrist, to ćete od sada moći da probate u najnovijoj video igrici „I am a Jesus Christ“

 

„I am a Jesus Christ“ (Ja sam Isus Hristos) je realistična simulatorska igra inspirisana pričama iz Novog zavjeta Biblije, objašnjava opis na veb lokaciji za distribuciju video igara.

Provjerite da li možete da učinite sva poznata čuda iz Biblije poput Isusa Hrista. To je igra simulacije i možete pokušati da spasite svijet kao i on. Da li ste spremni da se borite sa Sotonom u pustinji, da istrebljavate demone ili smirite oluju u moru?

U njoj ćete moći da probate da izliječite jednu ženu, ili da na primer od jedne stvorite više riba, moći ćete čak da probate da pomjerite nadgrobnu ploču sa vašeg (Isus) groba i uskrsnete…

Trejler za film “ I am a Jesus Christ “ plijenio je puno pažnje.

Na YouTubeu objavio ga je poljski programer igara PlayWay. U trejleru se kaže da „Ja sam Isus Hristos“ uključuje čudesne priče, raspeće i uskrsnuće.

Trailer je pregledan više od 330.000 puta od kada je objavljen na YouTubeu 6. decembra.

Igricu je smislio tim iz kompanije SimulaMe.

„Ja sam Isus Hristos je prava igra zasnovana na Novom zavjetu i postavlja pitanje„ Jeste li spremni boriti se sa Sotonom u pustinji? “, Tvitovao je veb stranicu IGN za video igre.

Nisu objavljeni detalji o datumu objavljivanja igre, mada opis na Steamu kaže da „uskoro dolazi“.

(IT mixer)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.