Među novim opcijama popularne aplikacije WhatsApp izdvaja se ona koja omogućava stavljanje poziva na čekanje

 

U aplikaciju WhatsApp dodana je nova opcija koja vlasnicima pametnih telefona s operativnim sistemom Android omogućava stavljanje poziva na čekanje.

Ranije, ako bi vas netko pokušao nazvati dok razgovarate s drugom osobom koristeći WhatsApp dobio bi zvuk ‘zauzeto’, a vama ne bi stigla obavijest o tome da vas je netko pokušao nazvati.

S novom opcijom to će se promijeniti. Ne samo što ćete moći da vidite da li vas neko pokušao nazvati, već možete i da odlučite hoćete li prihvatiti poziv.

Kako bi je stavili u upotrebu dovoljno je nadograditi WhatsApp na izdanje 2.19.352 ili novije. Biće uključena automatski. Kako da provjerite koje izdanje koristite? Pritisnite sličicu aplikacije i zadržite pritisak pa skrolajte do kraja.

Nova opcija trebala bi postati dostupna svima tokom nekoliko idućih dana.

U WhatsApp je također dodata opcija pomoću koje možete spriječiti druge da vas dodaju u grupe na toj platformi.

Otvorite li postavke aplikacije i potom redom odaberete Settings, Account, Privacy i Groups pojavit će se tri opcije kojima određujete tko vas može dodati u grupe.

Odaberete li Nobody onemogućićete to svima, a članom grupe moći ćete postati tek ako prihvatite poziv putem privatne poruke.

Opcija My contacts omogućiće dodavanje samo ljudima iz vašeg adresara, dok će Anyone to omogućiti svima, uključujući i potpune neznance. Ova opcija trebala bi pomoći u suzbijanju spama i drugih neželjenih poruka.

U WhastAppu tvrde da su riješili problem zbog kojeg je ta aplikacija cijedila baterije neuobičajeno brzo na pojednim smartfonima s Androidom, piše Tech Radar.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.