U roku nekoliko nedjelja, stiže „Embers of Neltharion“ patch za igru „World of Warcraft„. Blizzard je pripremio posebne dropove za Twitch.

Kompanije širom sveta počele su da praktikuju Twitch dropove kako bi povećale preglednost igara na Twitchu. To se postiže nagrađivanjem igrača koji učestvuju na premijerama trejlera, najavama i novim vijestima.

Blizzardu je ova praksa veoma zanimljiva, jer je i prethodno imao Twitch dropove za igre Overwatch 2 i World of Warcraft.

 

Evo koji nas dropovi očekuju na Twitch-u

 

Mnogi ekskluzivni WoW TCG su bili dio Twitch dropa, čiji je luksuz bio poznat među igračima.

Igrači World of Warcraft-a mogu da se nadaju da će osvojiti Ethereal Portala od 2. do 9. maja tako što će provesti barem četiri sata na bilo kom Twitch kanalu uz sadržaj Dragonflight-a.

Blazing Hippogryph, vredna nagrada, takođe može biti osvojena tokom Twitch drop faze koja počinje 10. maja i traje do 17. ali morate biti pažljivi jer ako nagradu ne preuzmete nedelju dana poslije osvojenih prava, nestaje, i vi ostajete bez nje.

Sa dolaskom Embers of Neltharion patcha 2. maja i startom Dragonflight-a 9. maja, Blizzard nam je najavio Twitch dropove koji su idealno usklađeni sa novinama uz 10.1. patch.

Jedna od novina jeste da stiže rasprostranjena zona u Zaralek Cavern, direktno ispod Dragon Isles.