Stiže dobrih vijesti iz Samsunga za sve vas koji još uvijek koristite Galaxy S9 i S9+. Moći ćete da se pohvalite sa velikim ažuriranjem vaših uređaja

 

Nakon što je prije nedjelju dana krenula nadogradnja za Galaxy Note 9, sada u Koreji i Njemačkoj kreće One UI 2.1 ažuriranje i za Samsung Galaxy S9 i S9+ flagship telefone iz 2018.

Biće to ažuriranje koje će se osjetiti, možda i najvažnije kojeg su ti uređaji dobili, a izgleda i posljednje veliko. Pod oznakom G96xFXXU9ETF5 u Njemačkoj ova OTA nadogradnja na Galaxy S9 i S9+ donosi junsku sigurnosnu zakrpu od Google-a, ali to nije ono što će vas najviše razveseliti.

Doći će sve one novotarije i osvježen dizajn interfejsa, kojeg donosi Samsungov svježi One UI 2.1.

Osim novih opcija bežičnog dijeljenja datoteka pod imenom Samsung Share i dijeljenja muzike Music Share, hrpu novosti dobile su i kamere.

Tako će odsad i vlasnici Galaxya S9 i S9+ snimati u režimima poput Single Takea, kojeg su donijeli ovogodišnji Galaxy S20 uređaji.

Tu su još i opcije My Filters, AR Zone, AR Emoji i slične.

Ovo je ažuriranje za Samsung Galaxy S9 i Galaxy S9+ od danas dostupno u Njemačkoj. Očekuje se da će ono uskoro biti dostupno i kod nas na Balkanu.

Dobijete li ovo ažuriranje, sjetite se nas iz IT mixera, pa nam se pohvalite.

(Sammobile)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.