Samsung je na CES 2022 predstavio „The Freestyle“, prenosivi projektor za emitovanje sadržaja u pokretu koji pruža vrhunsko iskustvo gledanja vašeg omiljenog sadržaja i zabave za korisnike koji žele da gledaju video i audio sadržaj bez obzira gdje se nalaze

 

„The Freestyle“ projektor kombinuje mogućnosti ne samo projektora, već i pametnog zvučnika i ambijentalnog osvjetljenja u jedan lako prenosivi uređaj.

Samsungov Freestyle je težak samo 830 grama, a za razliku od konvencionalnih projektora, njegovo postolje omogućava rotaciju do 180 stepeni, pružajući korisnicima pregled visokokvalitetnog video sadržaja bilo gdje – na stolovima, podovima, zidovima ili čak na plafonu.

Najnoviji „The Freestyle“ projektor dolazi sa brojnim funkcijama kvaliteta reprodukcije kao što su auto-keystone i auto-level pokretane vodećim tehnologijama u industriji.

Ove funkcije omogućavaju uređaju da automatski prilagodi svoj ekran bilo kojoj površini, pod bilo kojim uglom za savršeno proporcionalan ekran.

Štaviše, funkcija automatskog fokusa obezbeđuje kristalno jasan prikaz na svim površinama i pod svim uglovima do veličine do 100 inča. Takođe, „The Freestyle“ donosi dvostruki pasivni radijator koji omogućava čist i dublji bas bez izobličenja, kao i širenje zvuka od 360 stepeni za visokokvalitetno zvučno iskustvo.

Što se tiče napajanja, „The Freestyle“ je kompatibilan sa eksternim baterijama koje podržavaju USB-PD i izlaz od 50V / 20V ili više. Zato ga korisnici mogu ponijeti sa sobom i koristiti u pokretu, poput kampovanja.

Takođe, Freestyle je prvi prenosivi projektor na svijetu koji se može uključiti u utičnicu za svjetlo bez potrebe za dodatnim kablovima, pored tradicionalnog povezivanja na zidnu utičnicu.

 

Podrška za Smart TV

 

Kada se koristi kao projektor za prikazivanje sadržaja, Freestyle se može koristiti za kreiranje svjetlosnih efekata zahvaljujući ambijentalnom režimu i providnom poklopcu sočiva. Pored toga, Freestile se može koristiti kao neka vrsta pametnog zvučnika koji analizira muziku i prema rezultatima kreira vizuelne efekte koji se projektuju.

Freestyle takođe donosi podršku za Smart TV opcije dostupne na Samsung pametnim televizorima, uključujući usluge striminga, preslikavanje i striming mogućnosti kompatibilne sa Android i iOS pametnim telefonima.

Zbog toga je „The Freestyle“ prvi projektor na svijetu koji je sertifikovan od strane velikih globalnih OTT partnera za vrhunsko iskustvo gledanja sadržaja, a takođe je i prvi projektor koji donosi glasovnu kontrolu na daljinu sa mogućnošću izbora sopstvenog glasovnog asistenta .

Freestile projektor predstavljen na CES 2022 biće dostupan za pretprodaju u Evropi od 20. januara 2022. godine, a zvanična prodaja se očekuje sredinom februara.

(CroPC)

https://www.youtube.com/watch?v=6lnY8oqVh3A

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.