Laptop nazvan Porsche Design Acer Book RS kombinuje Porsche Design proizvode sa Acerovom tehnologijom

 

Porsche Design i proizvođač računara Acer ušli su u novo partnerstvo koje spaja filozofiju funkcionalnog dizajna i inženjerski način razmišljanja kompanije Porsche Design sa Acerovim tehnološkim inovacijama i duboko ukorijenjenim znanjem u globalnom računarnom segmentu. Iz tog partnerstva nastao je novi laptop – vrhunski, ali i luksuzan.

Prethodni laptop Porsche Design Book One, koji je ovaj studio razvio samostalno, imao je nekoliko problema jer je fokus bio na stilu, a ne na funkcionalnosti.

„Sa više od 40 godina iskustva u industriji, dokazani rekord odlučnosti kompanije Acer poklapa se s našom predanošću isporučivanja izvanrednih proizvoda s našim partnerima. Oduševljeni smo što smo započeli ovo partnerstvo s novim Porsche Design Acer Book RS-om koji utjelovljuje DNK naše marke do temelja i postavlja nove standarde u performansama i dizajnu,“ kaže Jan Becker, izvršni direktor Porsche Design Group

Porsche Design Acer Book RS izgleda više kao konvencionalni laptop sa karbonskom zaštitom.

Kupci će moći da biraju između konfiguracije sa Intelovim Core i5 i i7 procesorom 11. generacije, 8 ili 16 G RAM-a, kao i 512 GB ili 1 TB memorije.

Grafika može da ostane Intelova integrisana Iris Xe, a može se dobiti i opciona diskretna Nvidia MX350 grafička kartica.

Ekran je možda i namanje impresivan dio paketa, jer ima dijagonalu od 14 inča, rezoluciju 1080p i osjetljiv je na dodir.

Osnovna cijena ovog luksuznog računara iznosi 1.399 dolara, a još uvek nije poznato kada će se naći u prodaji. Dodatna oprema je miš od 109.99 dolara sa karbonskim detaljima.

Premium paket uključuje najbolju verziju laptopa sa i7 procesorom, a košta 1.999 dolara.

(IT mixer)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.