Nakon izuzetno uspješnog starta za Call of Duty: Warzone, sa 30 miliona igrača prikupljenih za svega 10 dana, studio Infinity Ward je riješio da se oštrije pozabavi cheater-ima (varalicama) u igri.

Kao što je to slučaj u mnogim besplatnih igrama, Warzone je od samog početka imao cheater-e, a taj problem je sa vremenom rastao, ali Infinity Ward je od samog početka radio na banovanju onih koji ne poštuju pravila igre.

Od izlaska pa do sada je banovano preko 50.000 cheater-a iz igre, što je dosta impresivna brojka, pogotovu što se radi o trajnim banovima. Developeri su objavili da će u skorijem periodu izmeniti sistem prijave varalica i da će ga načiniti prostijim kako bi čitav proces išao brže, a biće uvedeno još nekoliko mjera i izmjena kako bi oni koji krše pravila brže otišli.

Infinity Ward ima dobru motivaciju i cilj, pošto tvrdi da cheater-ima jednostavno nije mesto u Warzone. Otkriveno je i da će u narednom periodu češće govoriti o brojkama banovanih igrača.

(Play.co.rs)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.