Amazonova pucačina Crucible nije oduševila korisnike i oni su to iskazali sa velikim brojem negativnih kritika na račun gejmpleja, grafike i performansi

 

Put razvoja jedne video-igre uglavnom ide alfa faza – zatvorena beta – otvorena beta – izlazak i kraj. Kod prve visokobudžetske video-igre kompanije Amazon, besplatne pucačine Crucible, taj redoslijed je skroz ispremještan.

Crucible se krajem maja pojavila na Steam-u i time je postala dostupna za igranje velikoj bazi korisnika. Korisnici nisu bili oduševljeni i iskazali su to sa velikim brojem negativnih kritika na račun gejmpleja, grafike i performansi. To je moralo da izazove reakciju kod developera.

Amazon Game Studio je odlučio da Crucible povuče iz trenutne faze, i da se igra prebaci u zatvorenu betu. Prvobitni planovi za razvoj i dalje ostaju, s tim što developeri pred sobom imaju nove zadatke u vidu dotjerivanja igre na osnovu povratnih informacija igrača, prenosi play.co.rs.

Crucible i dalje ostaje dostupan za igranje na Steamu bez većih promjena za igrače, s tim što će sami developeri posvetiti određeno vrijeme kako bi svake nedelje igrali sa zajednicom. Cilj je da se poradi na mapi, mehanici napucavanja i većim izmjenama moda igranja.

Prvobitno je u ponudi bilo 3 moda za igranje, ali ubrzo je riješeno da se treba posvetiti samo jednom, Heart of the Hives modu. Ostali su do daljeg uklonjeni. Tako će da ostane u budućem periodu, a samo vrijeme će pokazati da li će Amazon uspjeti da Crucible dovede u igrivo stanje koje zadovoljava kriterijume igrača.

(Play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.