Poklon igricu Watch Dogs možete preuzeti besplatno na Epic Games Store do 26. marta kada se akcija završava

 

Epic Store i dalje svake sedmice svojim članovima poklanja po najmanje jednu igru, već dugo vremena. Pisali smo već o tome toliko puta da nam je dosadilo spominjati svaki naslov koji daju sedmično. Obično tu budu neke jeftinije manje poznati indie naslovi. Međutim, s vremena na vrijeme Epic zna da napravi pun pogodak, zato vrijedi ga pratiti – makar jednom sedmično :).  Tako da ovu sedmicu nećemo ignorisati jer nam platforma poklanja jedan bombastičan naslov.

Riječ je o igri Watch Dogs. Igra je kada se pojavila sredinom 2014. godine u jeku Assassin’s creed manije izazvala je veoma pozitivne kritike ljubitelja ovog žanra. Međutim, bila je prilično sistemski zahtjevna, pa nije mogao svako da priušti da je igra. Ovaj besplatni poklon dolazi u pravo vrijeme, sada kada svi više manje imamo konfiguracije koje mogu bez problema da je potjeraju.

U igri ste Aiden Pearce, sjajni haker, ali i bivši lopov, kojeg kriminalna prošlost dovodi do nasilne porodične tragedije. U svijetu vođenom tehnologijom moći ćete hakovati i manipulisati gradskim gradskim sistemima kako bi zaustavili semafore, detonirali plinske vodove, isključili električnu mrežu i još mnogo toga.
Grad Čikago postao je vrhunsko oružje za čovjeka koji traži osvetu.

Watch Dogs je i dalje veoma popularan među igračima tako da požurite i preuzmite svoju kopiju što prije dok akcija traje. Bitno je da je prebacite u svoju biblioteku igara na vrijeme. Besplatnu kopiju možete preuzeti ovdje. Mi već jesmo.

(IT mixer)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.