WhatsApp dodaje nove funkcije u svoje jednostavne, ali nevjerovatno popularne aplikacije

 

Jedan od WahtApp noviteta su su animirani stikeri. Iako je izuzetno popularan na nekoliko drugih platformi za razmjenu poruka poput Telegrama, iMessage i WeChat, WhatsApp je imao samo osnovnu podršku za naljepnice. WhatsApp će uskoro predstaviti svoje pakete animiranih stikera, koji će biti dostupni u okviru aplikacije.

Još jedna nova karakteristika su QR kodovi za profile. Svaki nalog sada ima svoj QR kod koji olakšava skeniranje nečijeg koda i dodaje ga kao kontakt, umjesto da ručno unese njihov broj.

Takođe su poboljšani grupni video pozivi. Sada, kada ste u grupnom videu, možete samo dodirnuti video zapis jednog učesnika da biste maksimalno iskoristili njihov video. A ako vaš grupni chat ima osam ili manje učesnika, možete započeti grupno ćaskanje sa samo jednim klikom, jer je podžano maksimalno osam učesnika u jednom grupnom pozivu.

Web verzija dobija podršku i za tamni režim rada koji odgovara aplikaciji. I na kraju, oni na KaiOS uređajima sada mogu pristupiti i Status opciji, što je WhatsApp verzija za Stories.

(GSMarena)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.