Ako ste kreativac koji želi obaviti neki posao, velika je šansa da bi Adobe-ov paket softvera bio vaš izbor. Međutim, pretplata na Adobe Cloud na Adobe može biti skupa, pogotovo ako ste samo mali stvaralac ili čak hobi, ali tu dolazi izdanje Elements.

Za one koji nisu upoznati, Adobe ima nekoliko izdanja “Elements” softvera. To su u osnovi samostalne verzije softvera poput Photoshop-a koje se prodaju kao jednokratna kupovina. Ako ste zainteresovani, možda ćete biti sretni kada saznate da je Adobe najavio 2021 verziju Photoshop Elements-a i Premiere Elements.

Cijene obe verzije su 99,99 USD, a iako bi mogle biti malo umanjene verzije pune verzije Photoshopa i Premiere, to ne znači da ne mogu obaviti posao. U stvari, prema Adobeu, uveli su neke od AI karakteristika koje se nalaze u redovnim verzijama u verzije Elementa.

To uključuje funkcije poput dodavanja statike pokreta slikama jednim klikom, fino podešavanje karakteristika lica, vođena uređivanja, preciznije odabire i još mnogo toga. Iako 99,99 dolara za softver još uvijek nije pristupačno nekima, ipak je jeftinije od dugoročnog plaćanja stalne pretplate.

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.