Ruska kompanija Caviar predstavlja svoj najnoviji projekat – iPhone 13 Pro Tyrannophone, namijenjen ljudima koji su spremni da potroše apsurdne svote novca na ekskluzivni iPhone

 

Caviar je kreirao iPhone 13 Pro Tyrannophone, koji ima ugrađen fragment zuba tiranosaurusa reksa (T-Rex). Zub je navodno star 80 miliona godina.

Tera serija uređaja uključuje i Monsterphone, koji ima panel od ojačanog titanijuma, kao i Teradiamond opciju sa 1024 dijamanta na poleđini. Video i fotografije telefona možete pogledati na ovom linku.

Tyrannophone na poleđini ima kompozitnu gravuru i oplatu od legure zlata. Oko dinosaurusa je kreirano od pravog ćilibara, dok je volumetrijska skulptura glave napravljena od titanijuma (izuzev dijela koji ima ugrađen pravi zub).

Cijena iPhone 13 Pro Tyrannophone modela iznosi 8610 dolara, dok će iPhone 13 Pro Max koštati 9150 dolara. Telefoni će imati limitiranu dostupnost, s obzirom na to da koriste ekskluzivne materijale.

(Caviar/B92)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.