AMD je nedavno objavio svoju treću generaciju Ryzen ThreadRipper procesora, koji već uspijevaju da bilježe neke impresivne rezultate.

U svijetu PC gejminga, kada god se pojavi neki novi GPU, ranije se postavljalo pitanje: „But can it run Crysis?“ (Ali da li može da pokreće Crysis?). Ovo pitanje je tokom godina postalo „meme“, kako su grafičke karte prevazišle zahteve Crysis-a, i današnji GPU-ovi su sposobni za pokretanje igre. Međutim, ukoliko ste se ikada pitali da li CPU može da pokreće Crysis, bez GPU-a, odgovor na to ima Linus sa kanala LinusTechTips.

Procesori, naravno, sami po sebi ne mogu da pokreću igre jer im nedostaje hardver za grafičku podršku. Međutim, kako AMD ThreadRipper 3990X ima 64 jezgra i 128 threadova, njegova sirova procesorska snaga je sposobna za pokretanje Crysis igre.

Linus je uspeo da u softverskom modu uz pomoć CPU-a pokrene igru Crysis i to bez ikakve pomoći grafičke karte. Pogladajte kako to izgleda u pratećem videu.

(Techpowerup)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.