Pravljenjem nastavka ovako uspješnog filma, Dizni je sebi postavio izazovan zadatak

Animirani film „Zaleđeno kraljevstvo 2“ ili „Frozen 2“ je tokom prvog vikenda prikazivanja zaradio 127 miliona dolara u SAD-u i Kanadi te nešto više od 223 miliona dolara u ostatku svijeta, čime je ostvario zaradu od 350 miliona dolara.

Porodični film „Zaleđeno kraljevstvo“ predstavljen je 2013. godine uoči američkog Dana zahvalnosti, a na globalnom nivou je zaradio 1,28 milijardi dolara te postao najuspješniji animirani film svih vremena, kao i jedan od najboljih mjuzikala koji nije prilagođen inflaciji.

„Pravljenjem nastavka ovako uspješnog filma, Dizni je sebi postavio izazovan zadatak. Autori su uradili odličan posao, ‘Zaleđeno kraljevstvo 2’ je emotivni film za svačiji ukus“, rekla je šefica Dizni distribucije.

U drugom nastavku priče o Snježnom kraljevstvu Elsa i Ana ponovo udružuju snage sa svojim prijateljem Kriostofom. Nova avantura ovaj trio sada vodi daleko od kraljevstva Arendele, a pridružiće im se i snješko Olaf i irvas Sven.

U sinhronizaciji na našem jeziku učestvovali: Andrijana Oliverić, Lejla Hot, Jelena Gavrilović, Stefan Bundalo, Marko Kon, Ivan Bosiljčić, Milan Živadinović, Teodora Ristovska, Maja Odžaklijevska, Iva Brun, Ivana Stojković, Hadži Nenad Maričić, Jovana German, Branislav Platiša, Srđan Čolić, Jana Maričić.

(Vijesti.me)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.