Bitka za bežične slušalice se razbuktava, Apple izbacuje novi model

 

Priča se da se Apple već radi na novom paru AirPod-ova sa uklanjanjem buke. Bloomberg je prvobitno izvijestio da će stići 2019., a potom je tu procjenu izmjenio do 2020. početkom ove godine. Sada China Economic Daily izvještava da bi Apple AirPod bežične slušalice sa smanjenjem buke mogli stići kao „AirPods Pro“ kasnije ovog mjeseca.

Kaže se da AirPods Pro uključuje novi metalni dizajn za podršku otklanjanju buke, a može koštati i do 260 dolara. Raniji izvještaji takođe su sugerisali da će ove Apple bežične slušalice uključivati ​​otpornost na vodu za teretanu ili odmor.

Pročitajte još: Audio-Technica “true wireless” slušalice od $99 zvuče nevjerovatno

Izvještaji AirPods Pro koji stižu krajem oktobra stižu samo nekoliko dana nakon što je otkriven novi AirPods dizajn u iOS 13.2 beta.

Upućivanje na nove AirPod uređaje pronađene u iOS 13.2 znatno je vjerovatnije da ćemo ove nove AirPodove vidjeti uskoro. Glasine su o potencijalnom Apple događaju u oktobru, ali kako se približavamo krajem mjeseca, to izgleda manje vjerovatno. Ako je Apple spreman predstaviti novi AirPods Pro, proizvodnja bi mogla izdržati široku dostupnost. Apple je prvobitno predstavio svoje AirPods u decembru 2016., ali ih je bilo vrlo teško kupiti tek nekoliko mjeseci kasnije.

(TheVerge)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.