Riječ je samo o glasinama, ali što kažu, gdje ima dima ima i vatre

 

Publicitet oko Appleove naredne iPhone linije polako dobija na snazi ​​u proteklim mjesecima. Prema novom curenju informacija iz EverythingApplePro-a i Maxa Weinbacha, Apple će konačno donijeti funkcionalnost Always-On Display u svoju nadolazeću iPhone 13 seriju. Glasine sugerišu da će iPhone 13 jedinice koristiti Samsung 120Hz LTPO (polikristalni oksid) s niskim temperaturama, a korisnici će moći imati postotak i vrijeme baterije na zaslonu u svakom trenutku.

Pročitajte još: iPhone 13 dolazi sa 1TB interne memorije?

Govori se i o tome da se obavijesti pojavljuju na AOD-u osvjetljavanjem samo malog dijela ekrana. Novo curenje informacija takođe spominje da će iPhone 13 donijeti jače MagSafe magnete koji sprečavaju otkačivanje kompatibilne opreme. Pored prethodnog curenja informacija o kameri, govori se o automatskom načinu astro-fotografije koji će se uključiti kada otkrije zvijezde ili druge svemirske objekte na nebu.

Appleove AirTags takođe su spomenuti da će se biti lansirani u martu ili aprilu, a Apple Watch Series 7 će dobiti praćenje šećera u krvi.

(GSMarena)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.