BenQ GV30 mobilni projektor sa 2.1 Bluetooth zvučnicima za više basa

 

BenQ je predstavio GV30, prvi pametni prenosivi projektor dostupan sa 2.1-kanalnim Bluetooth zvukom. Projektor nudi dodatni bas, oštre detalje, duboke zvučne efekte, autentične boje i živopisan kontrast za pravi bioskopski doživljaj bilo gdje.

„Naš novi prenosni projektor pruža smisleno all-in-one filmsko iskustvo kombinujući bežični Android TV streaming i snažan višekanalni Bluetooth zvuk s velikom mobilnošću i svestranom povezanošću“, rekao je Steve Chu, predsjednik BenQ Europe. “GV30 nadopunjuje jedinstvene stilove života, pokrivajući unutrašnju i vanjsku upotrebu. Omogućuje kreativne nove načine uživanja u zabavi i muzici velikih razmjera za teatar entuzijaste bez kompromisa. ”

Ekskluzivni BenQ-ov svjetski projektor, GV30 projektor posjeduje 2,1-kanalni audio sistem sa zasebnim drajverima visokog / srednjeg opsega i namjenskim niskotoncem za rezonantne basove, donoseći pravu filmsku teksturu pri gledanju filma i video zapisa. Ugađen od BenQ-ovog treVolo audio tima, sistem koristi akustičnu i psihoakustičnu nauku za balansiranje kinematografskih zvučnih svojstava i poboljšanje dubine, jasnoće, definicije, prisutnosti i snimanja stereo polja. GV30 sa svojim svestranim načinima bioskopa, igara, sporta i muzike radi i besprijekorno kao prenosni Bluetooth zvučnik na bateriju koji pruža bogate zvučne zapise aktivnom načinu života.

BenQ GV30 mobilni projektor

Osim toga, GV30 je potpuno bežičan, sa ugrađenim Android TV-om za trenutni pristup Google Play prodavnici i aplikacijama za streaming uživo, filmove, emisije, sport i igre, kao i društvene medije i bežično emitiovanje s iOS i Android uređaja i računara.

 

Projektor za ljubitelje bioskopa

 

Pokreće CinematicColorTM, a slikovito isporučuje Rec. U rasponu boja od 709, novi GV30 dolazi sa 300 ANSI lumena osvetljenosti i HD rezolucijom od 720p. Nudi BenQ inovacije kroz pedantno podešavanje i profesionalnu posvećenost preciznosti slike, predstavljajući prave boje i realne slike. Posebno dizajnirani načini, kao što su Cinema Mode i Day Time Mode, nude jarki kontrast i precizne detalje visoke definicije u različitim okruženjima, pa čak i pri ambijentalnom osvjetljenju.

BenQ GV30 prenosivi projektor

Kreiran za ljubitelje kina, funkcionalni i moderni dizajn GV30 pruža širok raspon uglova projekcije od 135 ° i zaštitu od pada od 70 cm za svestrano postavljanje, stvarajući nove mogućnosti za prikazivanje odabranog sadržaja i dijeljenje trendova na društvenim mrežama na jedinstveno personaliziran način.

BenQ GV30 portabl projektor

Prenosni projektor nudi veliko vrijeme trajanja baterije, omogućavajući uživanje u dugometražnom dugometražnom filmu, 30.000 sati trajanja LED izvora svjetlosti i univerzalno povezivanje sa pametnim uređajima, prenosnim računarima, gejming konzolama, Blu-ray plejerima i USB medijima.

BenQ GV30 projektor će biti dostupan u septembru 2021. Dostupan je za prednarudžbu po cijeni od 599 eura.  Za više informacija posjetite stranicu proizvoda na ovom linku.

(Guru3D)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.