Ne zna se koliko će dugo Watch Dogs 2 video-igra ostati dostupna za besplatno preuzimanje, zato je što prije skinite i dodajte u biblioteku kako bi zauvijek ostala u vašem vlasništvu

 

Nedavno održani događaj kompanije Ubisoft koji je bio posvećen nadolazećim igrama, protekao je i u znaku video-igre Watch Dogs 2 koja se mogla besplatno preuzeti.

Međutim, nije svako uspio da besplatno preuzme kopiju Watch Dogs 2 tokom trajanja Ubisoft Forward prezentacije, i to mahom zbog preopterećenja izazvanog velikim brojem igrača koji su pokušali da dođu do igre.

Iz ove kompanije su svjesni nastalih problema za fanove. Zbog toga su odlučili da besplatno preuzimanje potraje još neko vrijeme. Nije navedeno koliko će dugo igra ostati dostupna za besplatno preuzimanje, tako da što pre pratite ovaj link i dodajte igru u biblioteku kako bi zauvijek ostala u vašem vlasništvu.

Podsjetimo, radi se o video-igri gdje je glavni negativac Srbin, Dušan Nemec. U pitanju je intelektualac koji se bavi programiranjem. To izgleda malo razbija stereotipe o Balkancima kao siledžijama koji radije „misle“ pesnicama nego mozgom.

Ubisoft ne dijeli ovu igru sasvim slučajno, već u znak otkrivanja datuma izlaska za novu igru u serijalu – Legion.

(Play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.