Blizzard je najavio da radi na potpuno novoj survival igri za PC i konzole. Iako se o ovoj igri ne zna mnogo, Blizzard trenutno gradi tim za nju.

Iz kompanije su ovom prilikom izjavili:

„Blizzard kreće u našu sledeću misiju. Idemo na putovanje u potpuno novi univerzum, dom potpuno nove igre preživljavanja za PC i konzolu. Mjesto puno heroja koje tek treba da upoznamo, priče koje tek treba da se ispričaju i avantura koje tek treba da se proživi. Ogromno područje mogućnosti koje čeka da bude istraženo.”

Pročitajte još: Microsoft kupuje Activision Blizzard za 68,7 milijardi dolara

Pošto Blizzard trenutno regrutuje programere, možemo sa sigurnošću pretpostaviti da ova igra neće izaći u naredne dvije ili tri godine. S druge strane, a pošto je ovo Blizzard, može potrajati više od četiri godine. Drugim riječima, ne očekujte da ćete uskoro igrati ovu igru. Štaviše, možemo pretpostaviti da će biti objavljena samo na platformama trenutne generacije.

(Play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.