Borderlands 3 napokon je ugledao svjetlost dana, a povratak u Pandoru znači nove neprijatelje, nove Vault Huntere i još više oružja.

Lilith se vraća kao zapovjednica Crimson Raidersa i vaš zadatak je, jednostavno rečeno, očistiti Borderlands koji su još opasniji nego prije. Povrh toga, nova prijetnja su blizanci Calypso koji imaju vlastitu sektu pratitelja nazvanu Children of the Vault.

https://www.youtube.com/watch?v=Av5Eyx3bGtM

Igra Borderlands 3 je od sada dostupna na konzolama i PC računarima, no mnogi PC gameri je još neće igrati. Naime, igra je dostupna preko EPIC Storea koji drži prava ekskluzivnosti na igru do aprila naredne godine. To znači da igra neće izaći na Steamu još više od šest mjeseci.

 

Kao i dosad, igra nudi single player i co-op kampanju gdje do četvero igrača može zajedno dizati stvari u zrak. Osim toga, igrači će moći istražiti svijet i van granica Pandore, a tu je dobro poznati Catch-A-Ride station gdje i dalje možete sređivati vozilo s kojim ćete proputovati galaksiju, ili bar svijet Borderlands trojke.

Pogledajte još: E3 2019 najbolje igre i tehnologija: Final Fantasy 7 Remake, Cyberpunk 2077…

(24sata)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.