T-Force kao jedan od lidera u rešenjima za skladištenje, izlazi sa dva nova proizvoda koji će postaviti nove standarde u industriji skladištenja. Sa prvim vodeno hlađenim SSD-om, oni predstavljaju novu liniju M.2 SSD-ova pod nazivom „Cardea Liquid“. Nikada nismo pomislili da vodeno hlađenje može doći u SSD, ali kako toplina utiče i na performanse SSD-a, potreba za većim brzinama takođe utiče na takvo rješenje. T-Force je takođe uveo RGB kontrolnu kutiju za LED osvetljenje na SSD-u.

SSD disk hlađen vodom – Cardea Liquid

 

T-Force  Cardea Liquid je prvi na svetu vodeno hlađeni M.2 PCIe SSD specijalno dizajniran za igre i računare visokih performansi. Nakon testiranja TeamGroup-ove laboratorije, koristeći ovaj koncept hlađenja sa svojom cirkulacijom tečnosti, ovaj proizvod je dokazao da može efikasno sniziti temperaturu za 10 stepeni.

T-Force Cardea Liquid ima PCIe Gen3 k4 high speed interfejs. Brzina čitanja / pisanja je do 3400/3000 MB / s, dok je slučajna brzina čitanja / pisanja do 450K / 400K IOPS. Spomenimo da je Cardea Liquida ove godine osvojila Computex d&i nagradu sa brojnim pohvalama i brojnim posetiocima tokom premijere na COMPUTEKS-u 2019. godine.

 

RGB kontrolna kutija – susret sa entuzijastima

 

Kontrolna kutija nazvana T-Force Captain RGB je ekskluzivni RGB kontroler za LED osvjetljenje unutar računara koje je razvila TeamGroup u skladu sa potrebama igrača i PC entuzijasta širom svijeta. Kontrolna kutija T-Force Captain N RGB ima ekskluzivni patent za upotrebljivost i dolazi sa magnetnim karakteristikama koje mu omogućavaju da se priključi na bilo koju kućište računara. To je periferni proizvod specijalno dizajniran za igrače koji koriste LED osvjetljenje za svoje PC igrače.

Pored podržavanja 4 5V ARGB i 1 12 V RGB izlaznih konektora, on takođe može automatski detektovati izvor svjetla za sinhronizaciju signala drugih komponenti spojenih na matičnu ploču. Kada nema eksternog RGB signala sa matične ploče, onda se može koristiti pet ugrađenih programa za svjetlosne efekte, koje proizvodi T-Force Captain RGB kontroler. Podržava više uređaja i omogućava igračima da koriste oba tipa ARGB i RGB uređaja istovremeno.

Ovi proizvodi još uvijek nisu dostupni na tržištu, ali se očekuju u prodavnicama u avgustu.

(IT mixer/PCChip)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.