Sa debljinom od samo 9,69 mm i težinom od 210 g, Cat S52 je ojačan visokokvalitetnim aluminijumskim okvirom sa tankom, ali otpornom, neklizajućom gumiranom poleđinom od TPU materijala, pružajući elegantan, klasičan izgled i osjećaj da je uvjek tu, ma gdje se nalazili

 

Cat S52 prkosi očekivanjima potrošača o tome kako treba da izgleda robusni telefon koji kombinuje izdržljivost po vojnim standardima sa dizajnom džepnog formata, koji je tanji od uobičajenog pametnog telefona u vrlo često glomaznom kućištu, ograničenog nivoa zaštite.

Ekran telefona je u potpunosti zaštićen od ogrebotina i pucanja Corning® Gorilla® staklom 6 koje je blago udubljeno ispod zaštitnog grebena sa svih strana, kompletirajući dizajn potpuno metalnim tasterima i vodootpornim priključcima.

Uprkos svom elegantnom dizajnu, najnoviji Cat telefon je, kao i uvjek, izdržljiv sa svih strana. Cat telefoni postavljaju standard u izdržljivosti, pa ni Cat S52 nije izuzetak. Napravljen da traje, podvrgnut je našem izuzetno strogom testiranju na padove na beton, na 30 uzastopnih padova sa visine od 1,5 metra, uključujući padove na svakoj strani i uglu. Otporan je na prašinu i prljavštinu, a sa klasom zaštite IP68 može se u potpunosti potopiti u vodu. Posjeduje i Military Spec sertifikat u skladu sa američkim vojnim standardom MIL STD 810G. To znači da smo proizvod podvrgli baražnim testovima izdržljivosti po vojnom Mil Spec standardu, uključujući termalne šokove, ekstremno visoke i niske temperature, testove vibracija, testove udara i uslove slane maglice, što garantuje da se nezgode sa Cat S52 ne dešavaju.

Glavna kamera ima brzo i precizno fokusiranje zahvaljujući Sony senzoru sa dvostrukim pikselima, otvoru blende f/1.8 i velikim pikselima od 1,4 µm koji omogućavaju odlične performanse i pri slabom osvjetljenju. Sve ovo, u kombinaciji sa naprednim softverom za obradu slike sa više kadrova, nudi vrhunski doživljaj kamere za robusne telefone.

 

Glavne specifikacije

Dimenzije: 158,1 x 76,6 x 9,69 mm
Težina: 210 g

Potvrde vodeće izdržljivosti
Testiran na 30 uzastopnih padova na beton sa visine od 1,5 m (5ft), na svim stranama i uglovima
Zaštita od prodora čvrstih tijela i tečnosti (IP68): otporan na pesak, prašinu i prljavštinu; vodootporan 35 minuta na dubini do 1,5 m
Mil Spec 810G: Termalni šok: podnosi temperaturne razlike od -30°C (-22°F) do 65°C (149°F) tokom 24 sata
Otporan na vibracije: Klasa 4Otporan na vlagu i slanu maglicu
Zaštitna maska nije potrebna; ekran je zaštićen staklom Gorilla® Glass® 6

Najbolja kamera u klasi
Zadnja: Sony senzor 12MP, sa dvostrukim pikselima, f/1.8, 1,4μm, PDAF, EIS
Prednja: senzor 8MP

Dugotrajna baterija
3.100mAh (podržava brzo punjenje). Neuklonjiva litijum-jonska baterija

Android™
Android 9 – garantovana nadogradnja na Android 10 i sigurnosne zakrpe najmanje na 90 dana

Ekran
Super Bright 5,65” HD + 18:9 (1440 x 720) ekran
Ekran osjetljiv na dodir se može kontrolisati vlažnim prstima ili rukavicama

Performanse i konektivnost
4GB RAM, 64GB ROM, može da se proširi MicroSD™ karticom koja obezbjeđuje puno memorijskog prostora (posebni otvori za microSD™ i SIM)
Procesor Mediatek Helio P35 Octacore 2,3GHz
LTE Cat 6, (podržava VoWiFi, VoLTE, ViLTE)
Dva opsega Wi-Fi mreže (2,4GHz/5GHz), BT5.0, NFC
GPS, AGPS, GLONASS/Galileo
Nano SIM (varijante sa jednom i dve SIM kartice)
Senzor za otisak prsta
USB tip C (vodootporan)
Audio priključak 3,5 mm (vodootporan)

Ostalo
Održavani katalog aplikacija za korisnike izdržljivih uređaja
Sveobuhvatna garancija

(Telegraf.rs)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.