Cloud Imperium Games akcijom u februaru pokušava da privuče nove milione igrača u svemirskoj simulaciji Star Citizen

 

Popularna svemirska simulacija Star Citizen do sada je već okupila oko 2 miliona gejmera koji svakodnevno lete svemirom, trguju i bore se, ali developer Cloud Imperium Games smatra da bi ih trebalo biti još više.

Zbog toga je za februar ove godine pokrenuo akciju besplatnog igranja u trajanju od 10 dana pod nazivom February Free Fly.

Možete da se registrujete i preuzmete igru na ovom linku. Nakon registracije imaćete mogućnost pristupa velikom broju svemirskih brodova i besplatnog igranja svih elemenata gameplaya.

Igrači će imati priliku da lete u brodovima Consolidated Outlands Mustang Alpha, RSI Aurora MR, MISC Prospector, MISC Freelancer, Anvil Arrow i Drake Dragonfly te da isprobaju sve aspekte igre.

Pored svega toga Cloud Imperium Games će svim novim igračima omogućiti da kupe Starter Packa uz 10 posto popusta.

U svakom slučaju, čak i ako ovo nije tip igre koji preferirate, definitivno bi trebali da isprobate Star Citizen. Ako ništa drugo moćiće te da vidite gdje su došli s razvojem naslova koji je i nakon više godina dostupnosti još uvijek u beta fazi produkcije.

(Vidi)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.