Silvester Stalone najavio na svom Instagram nalogu da se konačno snima nastavak filma Demolition Man

 

Godine 1993. snimljen je akcioni SF „Razbijač“ (Demolition Man), koji je tokom godina postao neka vrsta kultnog ostvarenja i mnogi su poželjeli da se dogodi i njegov nastavak.

Glavne uloge tumačili su Silvester Stalone i Vesli Snajps.

Godina je 2032. Los Anđeles je sada San Anđeles i u njemu je ostvareno ono o čemu su sanjali svi utopisti: to je društvo mira i napretka koje ne poznaje nasilje i siromaštvo.

Feniksa vode na sud, ali on uspjeva da pobjegne, uz krvavi obračun s policajcima i kreće u osvetnički pohod.

Gradom upravlja miroljubivi gradonačelnik Rajmond Kokto s policijom koja je zaboravila šta je nasilje. Mlada policajka Lenina Haksli (Sandra Bulok) shvata da samo zaleđeni Razbijač može zaustaviti Feniksa.

Godine 2020. u vrijeme pandemije koronavirusa, Silvester Stalone najavio je na svom Instagram nalogu da se konačno snima nastavak ovog filma.

https://www.instagram.com/tv/B_vnmVSpZvh/?utm_source=ig_embed

Budžet originalnog filma bio je 57 miliona dolara, a zaradio je tek nepun milion više, što se smatra priličnom propašću za holivudske standarde.

Ipak, oreol poštovanja koji je kasnije stekao među fanovima natjerao je producente da ozbiljno pristupe ideji da se konačno snima nastavak filma Demolition Man.

(titlovi.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.