Polako se približava i kraj jula, a Activision još uvek nije odlučio da zvanično ove godine predstavi novi Call of Duty

 

Ništa nije potvrđeno, ali izgleda da sve veći dokazi upućuju na to da dolazi novi Call of Duty. Zahvaljujući procuriloj alfa verziji video-igre sa radnim nazivom Red Door, možemo da saznamo nekoliko detalja u vezi sa Call of Duty 2020.

Fajlovi su otkriveni u alfa verziji od strane grupe Prototype Warehouse. Oni otkrivaju da će se kampanja odigravati u državama kao što su Rusija, Vijetnam, Njemačka i Nikaragva.

Spomen ovih zemalja praktično potvrđuje ranije navode da je radnja smještena u periodu Hladnog rata, pošto se, između ostalog, i revolucija u Nikaragvi odigrala 1960-ih.

Među fajlovima nalaze se i nazivi misija u kampanji koji mogu da se dovedu u vezu sa državama. Neki od njih su KGB, Revolution, Yamantau, Duga, Armada i Stakeout.

Takođe su otkriveni potencijalni nazivi multiplejer mapa, poput Black Sea, Miami, Satellite, Tundra, Tank. Pronađene su i reference za Zombie mod i povezanost sa Warzone, piše play.co.rs.

Podaci koji se vezuju za Warzone dodatno bude vjeru fanova da će se predstavljanje najnovijeg dela Call of Duty franšize odigrati upravo u ovoj Battle Royale video-igri.

Activision još uvek nije izdao zvanični komentar povodom ovih procurilih informacija.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.